Intramail este o solutie oferită de Inovo Solutions, furnizor naţional de email hosting şi servicii de cloud, VOIP, conectivitate la Internet, suport tehnic specializat, recuperarea datelor în caz de dezastru, colocare şi alte servicii care vin în complementarea acestora.

Platformele INOVO

Chat2Brand

WhatsApp, Viber, Facebook, Instagram, Telegram, Livechat & SMS

Click2Call

Crește conversia traficului web în apeluri telefonice

Intramail

Email collaboration platform

Simhosting
Simhosting
Simhosting

Oferim servicii şi solutii ITC personalizate, ultra-eficiente, la preţuri competitive atât companiilor la început de drum, aşa cum sunt start-up-urile, cât şi corporaţiilor mari şi instituţiilor publice. Experienţa noastră vastă în furnizarea de servere de email, cloud hosting, aplicaţii şi tehnologii avansate, precum şi suport tehnic specializat ne-a oferit posibilitatea de a evolua şi creste odată cu clienţii noştri.

Suntem parteneri IBM Romania, ceea ce înseamnă că toate echipamentele noastre sunt amplasate în Data Center-ul IBM din Bucureşti, unul dintre cele mai securizate şi stabile centre de colocare din ţară.

Echipa noastră de specialişti este pregatită pentru orice situaţie, fiind întotdeauna la curent cu ultimele tehnologii apărute pe piaţă pentru a putea oferi cel mai eficient suport tehnic în cel mai scurt timp.

Înţelegem că succesul tău este şi al nostru, de aceea soluţiile noastre au în spate o infrastructură de ultima generaţie şi o echipă care include unii dintre cei mai pregatiţi specialişti în domeniu. Toate acestea pentru ca tu să dispui de cele mai eficiente tehnologii şi servicii, în funcţie de ceea ce îţi doreşti 

 Încă de la început, independanţa, curiozitatea, dorinţa de a evolua şi pasiunea au fost calităţile care ne-au definit. De aceea, ne dorim să oferim o gamă de soluţii IT&C ultra-performante care să ofere stabilitatea şi eficienta de care business-ul tău are nevoie pentru a avea succes.