BENEFICII IMPORTANTE ALE PLATFORMEI DE EMAIL HOSTING

Companiile depind de funcţionarea corecta a serviciului de email, de aceea Intramail a ales să folosească cel mai avansat server de email – Zimbra. Această platformă inseamnă mult mai mult decat un simplu email hosting, oferind servicii complete de email şi colaborare, calendare, contacte, mesagerie şi documente, alături de sincronizarea completă cu diferite desktop-uri şi device-uri şi compatibilitate integrală cu orice client de mail standard (ca Outlook sau Thunderbird).

Oriunde, oricând, orice device

Aplicaţia Zimbra pentru web poate fi accesată de pe orice computer sau device, în orice loc te-ai afla. Ai nevoie doar de o conexiune la Internet.

Eficienţă sporită

Chiar dacă inboxul tău este gigant, cu ajutorul funcţionalităţilor Zimbra îl poţi administra de acum mult mai usor şi mai rapid.

Toate într-un singur loc

Email, calendar, documente, fişiere şi mesagerie instant, toate accesibile prin Zimbra.

Fii mobile

Aplicaţia Zimbra pentru mobile se sincronizează cu orice device (iOS, Android).

Posibilităţi multiple

Zimbra se sincronizează cu Outlook, Thunderbird sau orice alt client de email standard pe bază de POP/IPAM şi iCAL/CalDAV.

Colocare în Data Center-ul IBM România

Suntem prezenţi în cel mai mare Data Center din România, IBM Bucureşti, ceea ce asigură o stabilitate şi un uptime de 100%, surse redundante de alimentare cu energia electrică şi condiţii avansate de securitate.

~

Securitate avansată

Echipamentele FortiMail pentru securizarea emailurilor te protejează de spam-uri şi mesaje malware.

R

Opţiuni de implementare flexibile

FortiMail poate fi implementat în gateway, în moduri transparente, dar şi ca un server cu funcţii depline. Datorită factorilor hardware, VM şi cloud, FortiMail este destul de flexibil pentru a satisface cerinţele oricărui client.

R

Prevene atacurile de phishing şi alte ameninţări avansate

Control URL încorporat, anti-malware de ultimă generaţie şi integrare opţională sandbox pentru detectarea atacurilor corect direcţionate.

R

Aplică criptare bazată pe identitate şi previne pierderea datelor

Cu ajutorul şabloanelor de date bine definite, poţi detecta informaţii senşibile, asigurând trimiterea securizată, fără a fi nevoie de alt hardware sau instalarea altui software sau fără să fie nevoie de accesul unui alt utilizator sau înscrierea unui alt beneficiar.

R

Identifica şi blochează punctele iniţiale de spamming

Furnizorii şi furnizorii de servicii pot preveni înscrierea abonaţilor legali pe listele negre, identificând şi blocând punctele de acces care trimit spam.

R

Fără cost pe utilizator sau pe cont de email

Protecţie completă cu antivirus pe mai multe straturi, antispam, anti-spyware şi anti-phishing pentru un număr nelimitat de utilizatori. Costuri totale (TCO) reduse.